Program do zarzadzania internetem

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tym całe.

Dla przeciętnych a bogatszych lokali POS znacznie dobro zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz rozległych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, przystosowane do aktywności na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Program w przystępny sposób usprawni wydawanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym elementem działalności w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a stylami, które usprawnią życie każdego lokalu. Życie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na stok kosztów wdrożenia systemu.

magazyn programJak ustawić domyślny magazyn przypisany do operatora systemu Optima? | Systemy ERP | POLKAS

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.