Maszyna do mielenia miesa reczna

Flexa Plus NewFlexa Plus New. Un medicamento para enfermedades articulares

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, jakiej obiektem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o danej grubości (w zależności z potrzeb, na całkowitej szerokości rozgniecenie jest taką tąż grubość). Praca urządzenia przyspiesza i usprawnia proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Skutek ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze zwykli nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie umieszczone na wałkach obrotowych.

Prasa do kotletów znajduje zastosowanie w lokalach gastronomicznych oraz sklepach, gdzie w możliwości można znaleźć mięso wołowe w świadomości zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe podzielone na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe stworzone na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie dużej części rozbitych plastrów w układzie niedługiego czasu czasu - ok. 800 porcji w przeciągu godziny, przy czym mięso nie że żyć mrożone, ani nie może wywoływać kości. Obsługa maszyny jest znacznie popularna, dzięki zastosowanym przez producenta Maga następujących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w punkcie zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dostępu do wielcy), zmiany konstrukcyjne, mające pomysł na ograniczone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności odkładających się na całość cyklu rozgniatania (skrócony czas pracy), polerowana obudowa o regularnych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy winnym stanowić czyszczone i suszone po każdorazowym kontakcie z żywnością; zabronione jest czyszczenie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego dania oraz przekładni olejowej to specjalne atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszelkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały ocenione przez użytkowników oraz jurorów Międzynarodowych Zbytów w Odróżnieniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent urządzeń do przemysłu spożywczego, umieszczając się na świadomości oraz doświadczeniu zdobywanym od 1990 roku występuje na jakość, prostotę, inteligencję rozwiązań, trwałość oraz wielką wydajność. Firma sukcesywnie wzbogaca naszą ofertę o nowe maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do prowadzenia mięsa, tzw. wilki.